За нас

Ние имаме дълъг опит в откриването и отстраняването на течове, като работим с най-модерната апаратура, за да фиксираме наличието на влага в дома или работното място. До този момент сме обслужили десетки хиляди клиенти от цялата страна, като всички те останаха доволни от качеството на работата ни. Екипът ни е изграден от отлични специалисти, които са преминали през обучение за работа с термографска камера и друга сканираща техника.

Гласувайте доверие на професионалния ни екип

В случай, че имате проблем с влага и течове, които се дължат на амортизирали водопроводни тръби, лошо изградена хидроизолация, дефекти в ВиК инсталациите или други причини, то тогава не се колебайте да ни се доверите. Ето и какво можем да предложим специално за Вас:

  • Висококачествена апаратура
  • Сертификат за качество
  • Цени без аналог
  • Вежливо отношение
  • Специалисти с дълъг стаж
  • Извършване на услугите в срок

Защо клиентите избраха нас?

Дългият ни опит в откриването на течове и отстраняване на проблемите с водопроводните тръби, дадоха отражение на работата ни и все по-често потребителите избират нашия екип, тъй като е изграден от професионалисти на високо равнище. Ако добавим към всичко това и конкурентните ни цени, можем да стигнем до отговора на въпроса, защо сме една от най-предпочитаните фирми за термографско обследване на течове, откриване на влага и аварии.

При нас няма да срещнете безотговорно поведение, грубо отношение или липса умения. Ние сме професионалисти в бранша и ще направим всичко по силите си, за да Ви помогнем за откриването на причинителите на влага, както и за премахването им. Тук в нашия сайт ще откриете всичко най-важно за услугите ни, а също и контактна форма за връзка с екипа ни.

Свържете се с нас в удобно време

Вие можете да се свържете с нас, за да заявите услуга или да отправите въпрос, като използвате имейл адреса в контактната ни форма. Другият вариант е да позвъните на телефона ни за връзка, където ще Ви обслужим по най-добрия начин. Очакваме вашите запитвания!