Откриване на влага

Много хора изпитват проблеми с влага в дома. Те откриват влагата на различни места и се притесняват. Влага може да се появи зад стените в мокрите помещения, под прозорците, на терасата, в коридора или на други места. Единственият начин да се защитите в такива моменти е да използвате специалист, който да открие причинителя на проблема с термокамера.

Откриване на влага в апартаменти, къщи и офиси

Най-честите причини за поява на влага, където не трябва, могат да бъдат амортизиралите водопроводни тръби, конденз от дограмата или лошо направената хидроизолация. В много случаите течовете не са видими с просто око, което налага извършването на термографска диагностика. В този ред на мисли ние разполагаме с нужната апаратура, за да фиксираме течовете, като по този начин ще помогнем за тяхното своевременно отстраняване.

Фирмата ни се занимава с откриване на влага и течове от много години, така че можете да ни гласувате доверие. Екипът ни има дълъг опит в използването на термокамера за фиксирането на скрити течове и ще действаме енергично, за да Ви предпазим от проблемите, които влагата може да доведе. Избирайки нас ще сложите край на течовете в дома и на работното място.

До какви усложнения води влагата?

Мокрите петна по стените в дома Ви, скритите течове в банята и течащата тераса водят до разлепване на плочки, разрушаване на мазилки, отлепване на тапети и дори наводнения. Колкото по-бързо се открие причината за теча, толкова по-добре. Ние сме на ваше разположение, за да открием влагата и да Ви помогнем да я премахнете от обекта.

Колкото по-бързо се открият причинителите не течове и влага, толкова по-добре. Не отлагайте използването на услугата откриване на влага, ако желаете да живеете и работите спокойно. Повече информация ще получите, ако използвате нашата контактна форма, където може да ни изпратите имейл или да позвъните на телефона ни за връзка. Очакваме да ни се обадите!