Откриване на скрити течове в баня

Скритите течове в банята са изключително опасни и имат разрушително действие за помещението. В този ред на мисли, ако имате и най-малкото съмнение за налична влага във вашата баня, е нужно да се ориентирате към специалисти за разрешаване на проблема. Ние предлагаме откриване на скрити течове в баня с термокамера, и без къртене.

Как се открива скрит теч в баня?

Много често скритите течове действат разрушително, а собствениците на апартаменти, не разбират защо плочките и мазилките в мокрите помещения се разрушават. Скритият теч може да бъде причинен от лошо направена ВиК инсталация на съседните жилища и от други фактори. Преди време трябваше да се къртят стени, за да се намерят тези скрити течове.

Днес предлагаме откриване на скрити течове в баня, като използваме модерна термографска камера, с която може да се фиксира наличието на влага зад стените. Камерата обследва обекта и визуализира топлите и студените точки. По този начин се откриват и евентуалните течове, а след това се преминава към ремонт, който да спре опустошителната сила на влагата.

Защо е важно да се открият скритите течове?

Старите и корозирали тръби водят до скрити течове, а те пък водят след себе си корозия, мухъл, отлепване на плочки, съсипване на мазилки и така нататък. Ето защо, Ви приканваме да повикате нашия екип, който ще намери причинителите на течовете, като ще използваме съвременната термографска технология, за да получите много добър краен резултат.

Ние имаме дълъг опит в работата с термокамера и откриване на скрити течове в баня, така че можете да ни гласувате доверие. Ще се радваме, ако се свържете с нас, за да проверим откъде идва проблема, и да Ви дадем шанс да се отървете от него, докато не е станало прекалено късно. За повече информация, можете да използвате формата за контакт в нашия уеб сайт.