Откриване на течове от покриви

За да се открият течове от покриви, е нужно да се направи цялостен анализ на съоръженията. Течащите покриви често създават неприятности на домакинствата като влагата прониква в техните домове и води до щети. Ние предлагаме метода термографско обследване, с чиято помощ може да се установи откъде идва теча, а след това да се премине към нужния ремонт.

Как се откриват течове от покрив?

Екипът ни ще извърши диагностика на покрива използвайки термокамера, която показва проблемните точки в конструкцията. Този вид иновативни камери визуализират зоните с влага и по този начин се стига до добър краен резултат. Веднага, след като бъде открит теча, може да се премине към ремонтните дейности по неговото своевременно отстраняване от покрива.

Предимствата на термокамерата са много, тъй като с нея могат да се обследват големи квадратури бързо и лесно. Термографската диагностика позволява да бъде направена детайлна оценка на проблема, както и да се фиксират и най-малките области с влага. Не на последно място, трябва да кажем, че изследването с термокамера, не налага къртене и разрушаване на повърхности. По този начин можем да гарантираме фиксирането на течовете.

Защо да ни изберете за откриване на течове от покриви?

Екипът ни има перфектна подготовка и дълъг опит в откриването на течове от покриви с термографска камера. До момента сме изследвали не една или две конструкции и винаги сме водили нещата докрай. Нашата намеса ще Ви помогне да разберете кое причинява теча и по този начин да се стартира работата по отстраняването му. Даваме гаранция за качество!

А сега, ако имате въпроси относно услугата по откриване на течове, можете да се свържете с нас, като използвате формата ни за контакт. Очакваме Ви, за да Ви предложим най-добрата оферта и час по-скоро да се отървете от неприятната и разрушителна влага в блока, кооперацията, къщата или друг вид сграда.