Откриване на течове при покупка на имот

Ако се каните да купите недвижим имот, било то апартамент, било то къща, е добре да се запознаете със състоянието на недвижимото имущество. Ние предлагаме термографска диагностика за откриване на скрити течове, за да имате предвид, какво Ви очаква в бъдещ план като собственик на ново жилище. Много хора правят грешката, да не подложат на изследване имотите, които закупуват, а после трябва да инвестират куп пари в ремонти.

Какво включва откриването на течове в имот?

Извършваме диагностика на мокрите помещения, терасите и подовото отопление, за да установим, дали има наличие на течове и влага. Имайте предвид, че влагата може да подейства разрушително върху ремонтите, които се каните да направите. Скритият теч зад стени и тавани води рискове от разлепване на плочки, поява на мухъл и корозия.

Цената на дома, който се каните да купите, може да бъде по-ниска, ако факторът влага действа на територията на имота. Ето защо, трябва да се обърнете към нас, за да извършим обследване с термокамера, която ще покаже зоните с течове, и ще Ви помогне за по-обективната оценка на недвижимия имот. Все пак, трябва да имате предвид, какво е актуалното състояние, в което сте заварили апартамента, къщата или вилата. Ние ще Ви помогнем за всичко това на добра цена.

Защо да повикате нашата фирма на помощ?

До този момент сме предлагали услугата по откриване на течове при покупка на имот за много хора. Всички те останаха доволни, защото термографското обследване им помогна да погледнат за минусите на обектите, и да си направят сметка, колко ще им излезе ремонта в бъдещ аспект. В екипа ни работят добре подготвени специалисти и разполагаме с най-модерната апаратура, за да изследваме влагата, без значение от недвижимия имот. Надяваме се, че можем да бъдем полезни и за Вас, така че не се колебайте да ни потърсите за работа.