Откриване на теч от парно

Ако парното започне да капе, то тогава налице е голям проблем. Течовете от парното са изключително неприятни и трябва да бъдат открити навреме, за да се предотвратят евентуални последици. Най-честите причини за течащото парно са амортизация на тръбите, повредени кранчета и остарелите радиатори. При наличие на теч, е необходимо да се реагира веднага.

Какво извършваме ние:

В наши дни технологиите предоставят възможност да се открият всякакви видове течове. Ние предлагаме откриване на течове от парно чрез термографска камера, която диагностицира радиаторите и тръбите и отразява топлите и студени точки, за да бъде фиксиран дадения теч. След като се разбере каква е причината за теча, може да се премине към съответния ремонт.

Потърсете нашите услуги, за да огледаме парното, да видим какво е състоянието на радиаторите и тръбите, и ако не открием още от първия път проблема, да преминем към използването на нашата термокамера, с която със сигурност ще постигнем желания резултат. При нас работят специалисти в термографската диагностика, така че можем да се справим с всяко предизвикателство, за да Ви отървем от течовете във вашия дом или офис.

Можем ли да открием теча сами?

Ние не препоръчваме самоинициативите, особено ако нямате нужния опит. Много често ще бъдете посъветвани сами да се заемете с откриване на теч от парно, но тези ваши действия могат да предизвикат задълбочаване на патовата ситуация. Ето защо, е добре да повикате специалист, който ще се справи с вещина и най-накрая ще открие причините за течовете.

В заключение ще напишем, че ако имате проблеми с теч от парното, то тогава не бива да се бавите повече, а да се свържете с нас, за да сложим край на мъките, и да възстановим нормалната работа на радиаторите и тръбите, като дадем и гаранция качествено изпълнение на задачите. Вижте нашите контакти в сайта и се свържете с екипа ни, ако имате нужда.