Откриване на теч от подово отопление

В наши дни много домакинства и не само използват подово отопление. Последното представлява тръби, които се намират под пода, а по тях минава вряла вода от котле, за да осигури приятните температури в помещенията. Остарелите системи за подово отопление работят с поцинковани тръби, а те от своя страна подлежат на амортизация, напуквания и корозия. Ето защо, е възможно да се стигне на теч от подовото отопление в дома или офиса ви.

Как се открива теч от подово отопление?

Ако забележите влага в някое от помещенията на вашия дом или работното място, то тя може да се дължи и на подовото отопление. Тук трябва да реагирате бързо и да се свържете с нашия екип, който ще пристигне на адреса Ви, за да извърши оглед и да открие причината за теча. Нашите опитни специалисти ще установят каква е причината за течовете бързо и ефективно.

Ние използваме термографска диагностика за откриване на теч от подово отопление. Въпросната термокамера има свойството да излъчва изображения от случващото се под вашите плочки, паркет, ламинат и други видове подови настилки. Течът ще бъде фиксиран своевременно, за да можете да пристъпите към ремонта по неговото отстраняване.

Защо да се обадите на нас за откриване на течове?

Основната причина да изберете нашата фирма за откриване на теч от подово отопление, както и на всякакви други течове водещи до влага в обектите е, че имаме много дълъг опит в работата с термографска камера и със сигурност ще установим откъде идва проблема ви. Работим на конкурентни цени и до този момент постигаме много добри резултати.

Не оставяйте влагата да съсипе дома или офиса Ви. Ако подовото отопление е станало причина за течове, то тогава е препоръчително да действате решително и да повикате специалистите ни, с чиято помощ ще забравите за патовата ситуация, в която сте попаднали към момента.