Откриване на теч от тераса

Течовете от терасата са често срещано явление в наши дни. Те са характерни за старите сгради, където хидроизолацията не е подновявана с години. Този вид течове са трудни за откриване, а в същото време могат да донесат куп проблеми за домакинствата. Изходът от патовата ситуация е използването на специалист, който да извърши т.нар. термографска диагностика.

Как се откриват течове от тераса?

Ние залагаме на новите технологии и в частност на термографската диагностика. Разполагаме с термокамера, която визуализира мястото на теча, за да могат да се предприема съответните мерки по неговото отстраняване. Благодарение на модерните термографски камери фиксираме и най-трудните за откриване течове от тераси, за да Ви избавим от проблема.

Имайте предвид, че ако не потърсите специалист за откриване на теч от тераса, ще имате куп неприятности, сред които са възможност за наводняване на съседни апартаменти, както и постоянна влага под вратите и прозорците на вашето жилище. Диагностиката е задължителна, за да не се появят щети, които на по-късен етап могат да Ви струват наистина много скъпо.

Защо да се доверите на нашата фирма?

Професионалистите в екипа ни имат необходимата подготовка за работа с термокамера, така че да фиксират течове от тераси и покриви. Ние предложихме услугата откриване на теч от тераса на множество потребители, които останаха доволни от работата ни. Даваме си сметка колко неприятни биха били течовете и за това предлагаме бърз и сигурен начин за откриването им. Веднага щом свършим тази работа, можете да пристъпите към отстраняване на аварията.

Ако желаете да се възползвате от предложението ни за откриване на теч от тераса на добра цена, то тогава използвайте формата за контакт тук в сайта ни. Екипът ни ще отговори на всичките Ви въпроси, и ще посети дадения адрес в предварително уговорения ден и час. Благодарим Ви, че ни посетихте и очакваме да се свържете с нас за повече подробности.