Профилактика на ел. табла и откриване на неизправности

Ние предлагаме профилактика на електрически табла, с чиято помощ може да се установи тяхното фактическо състояние и изправност. В случай, че таблото дава някакви аномалии, то трябва да се премине към ремонт, тъй като има реален риск от възникване на пожар, който ще доведе до сериозни последици. Ако се появи проблем с таблото, не бива да се губи време, а да се повика специалист, който да проведе термографско обследване, и да установи аварията.

Какво включва профилактиката на ел. табла?

Нашата фирма предлага профилактика на ел. табла посредством термографска диагностика, от която се извличат необходимите снимки, за да бъдат установени евентуалните грешки, тежък режим на работа и пробойни. Профилактираме електрически табла, не само в блокове и къщи, но и за търговски обекти, училища, заведения и други видове сгради и обекти.

Термографското обследване на ел. таблата, е нужно заради рисковете от пожар, наранявания и токови удари. Колкото по-бързо се изследва таблото, толкова по-спокойни могат да бъдат хората относно функционирането на съоръжението. Разбира се, извършва се и т.нар. превантивно замерване, за се види точно откъде идва проблема и да се предотврати.

Защо да изберете нашата фирма?

В екипа ни има специалист – термограф, с чиято помощ ще се открият всички неизправност в електрическите табла. Работим със съвременна апаратура и действаме бързо, за да Ви гарантираме отлично изпълнение и повече спокойни дни. Естествено, познаваме схемите и структурата на ел. таблата, така че да фиксираме всяка една грешка на тяхната работа.

При положение, че желаете да се извърши профилактика на ел. табло във вашата сграда или търговски обект, можете да използвате формата ни за контакти, за да се свържете с нас или директно да позвъните на телефона ни за връзка. Ние ще пристигнем на посочения адрес и ще стартираме термографската диагностика. Ще се радваме да работим за Вас и да отстраним и най-малките проблеми с електроенергията.